Германия регистрира над 26 300 случая на коронавирус за денонощие

За последните 24 часа са регистрирани и 184 нови смъртни случая
86
Германия регистрира над 26 300 случая на коронавирус за денонощие
Снимка: БГНЕС

Германия регистрира нови 26 392 нови случая на коронавирус през последното денонощие на 2021 година, предаде Ройтерс, като се позова на института "Роберт Кох".

С тях общият брой на потвърдените случаи на заразяване с коронавирус в Германия достигна 7 176 814.

През последното денонощие бяха регистрирани и 184 нови смъртни случая, свързани с COVID, съобщава БТА.

Общият брой на починалите от ковид в страната вече е 112 109.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: германиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Странно все си мисля че точно ваксинираните стават инкубатори щото не посрещат вируса, а го карат да хитрува. Време е ваксинираните да бъдат изключени от обществото докато се изчистят от ваксините. Както в клиниките за изчистване от наркотици
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фактите са еднозначни всички ваксинирани дьржави - горят в момента , мисля при тях вируса тепьрва набира сила
70
1
 
10
 
! Отговори
До 72 преди 2 години
Ей такива като теб,които искат да бодем децата си,защото били като инкубатори,ми се иска да ги пера с шамари докато им откача празните глави от раменете и със сигурност някой ден ще го направя,защото ставате все по-нагли!
69
2
 
15
 
! Отговори
Как така? преди 2 години
Мале, мале. Германците нали бяха много напреде с мерките и ваксинацията, дори някои имат по 3, 4 дози.Сега някой да ми обясни как така броят на случаите расте ?Нали при 70% Ваксинацията, казвахме "Чао" на вируса?
68
3
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 2 години
The experts from NASA and from ROS KOSMOS have possible to see BLAck death anomalous zones abound 5G black death digital holographic weapons from SPACE .ЗАСИЧА СЕ ТРАЙНО ТРУДНО ЛЕЧИМО УВРЕЖДАНЕ НА естествените геофизични условия. Био гео сферата трудно лекува обемно увреждани аномални зони ..вкл с наводнения,урагани,бури,пожари..
67
2
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov GEolog преди 2 години
Experts must to make tests about Black death generators and activators inside 5G black death and cancer weapons incl smartphones.VIDEO reports from MUNICH 31 12 2021 info aboutBlack death anomalous zones around 5G Screens and.. PLUS black and Gray death mass murderers and killers plus COVID and Black death nano and micro mutants...РИСК от НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МУТАЦИИ<ПАТОГЕНЕЗИ<МУТАФИЦИРАНИЯ заради 5G DIgitalizations!!lt
66
19
 
3
 
! Отговори
До 75 преди 2 години
Означава, че децата не могат да се пазят като възрастните, стоят дълго в затворени колективи, в детска градина или училище и вирусът спокойно циркулира сред тях. Лесно могат да го пипнат, както и да го пренесат на други. Така го инкубират. Затова те трябва да бъдат ваксинирани. В Южна Америка ваксинират и 2 годишните, вече.
65
2
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 2 години
Защо? Какво значи, че децата били инкубатори? Ти да не си последния човек на земята, който се бори за странен имунитет?
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МайстораНикой не може насила да те накара да се боцнеш, ако искат това за работа, можеш да ги осъдиш, разбира се требва да дадеш некой лев, те затова хората не си търсят правата :) Това си е явна и нагла световна пропаганда и то заради некаква ПАНДЕМИЙКА с хиляда вълни и варианти, явно вече са решили че сме затъпели напълно :)))
63
3
 
14
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Срам ме е от жалка емигрантска ***, която непрекъснато обижда родината и сънародниците си, понеже не се поддават на манипулациите и пропагандата от медиите да се инжектират с напълно безполезни и вредни експериментални препарати, чиито провал е очевиден от много месеци. Като ви е срам че сте българи, престанете да четете и да пишете по български форуми, живейте си щастливо където сте избягали, понеже не можете да се справите в родината си!
62
16
 
3
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
Всички, които нямат медицински причини да не се ваксинират. Това е броят на тези, които трябва да се ваксинират, за да има имунно покритие обществото. И особено децата, които са инкубатори.
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините са за глу паците.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Берлин 67То е ясно че им плащат, нали виждаш какви клоуни беха сложили за брифингите, дето немат нищо общо с медицината :) За Германия не знам, требва да питам братовчедката ми :))
59
4
 
19
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Ваксърите, айде вкарайте малко нюанс в изказванията си. Кой да се ваксинира? Всички ли? И децата на 5 години? Има вече сума си калкулатори в Интернет, където може да си сметнете риска - за човек под 40 години, който няма придружаващи заболявания, той е 0.0005%. Срам ги било. Мен пък ме е срам от хора, които повтарят като папагали, без да мислят
58
5
 
14
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
И още нещо- Правите сметки и изчисления, на базата от манипулирани числа и факти... Няма смисъл! В Германия има десетки институти, организации и даже частни фирми, които се занимават само с това, по поръчка на политиката.. Плаща се здраво! Не се хабете с математиката тук... :)
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От БерлинВервам ти мен, то не е само в Германия тази пропаганда, навсякъде е :) Фарма-мафията е най-могъщата престъпна организация, там закон не ги лови :)))
56
12
 
6
 
! Отговори
До 62 преди 2 години
Карат го леко в Африка, където населението е със средна възраст 27 години. У нас е над 43. Карат го леко също във ваксинираните държави. За у нас, понеже нито с Африка, нито със Запада може да се сравним, ще се разбере как го караме след няколко седмици.
55
18
 
2
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Тъжно. В нещо да сме първи, и то не е добро. Вече ме е срам да се нарека българин. Корона кризата показа къде сме и що за народ сме. Жална картина. Иначе с днешно Перу си приличаме. И там са фенове на кирпича, имат бяло сирене и обичат резеда с розово.
54
6
 
19
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Пак ви повтарям:- Не вярвайте на нищо от ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ в Германия! Всичко е впрегнати в Пропагандата на Ковид-Шефовете!!! Самите жестоки репресии срещу населението им, го доказва!!! Става нещо ужасно в момента... Нов Холокост, но в световен мсщаб!!! Бог с ВАС и пазете децата
53
5
 
7
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
Ами ти каза "Не ми се мисли какво ще е след 4 седмици. Кривата е рязко нагоре, т.е. омикрон.". Луд ли си или на луд се правиш? Хем не знаеш колко хора били умрели, хем не ти се мисли. Все едно не чуваш от 1 месец насам отвсякъде, че супер леко го карат хората.